Lisbeth Østergaard

Lisbeth Østergaard

Journalist, influencer og tv- og radiovært Lisbeth Østergaard har mange bolde i luften. Med både karriere og familieliv kan det være en udfordring at få prioriteret sig selv i hverdagen – derfor har Lisbeth allieret sig med N’AGE!

– Jeg vil altid gerne være den bedste version af mig selv og er af den overbevisning, at jeg hellere vil gøre noget ved tingene end at lade stå til. Jeg vil gerne passe på mig selv, min hud og mit ydre, så længe jeg kan, forklarer Lisbeth.

Hos N’AGE skal vores ambassadørskaber give mening – og vores ambassadører skal være nogen, hvis værdier stemmer overens med N’AGEs høje standarder for både etik, ordentlighed og æstetik. Det match har vi fundet i Lisbeth Østergaard, der ikke bare vælger den første den bedste – kvaliteten skal være høj.

 – Jeg har valgt N’AGE, fordi de står for professionalisme, æstetik, har masser af erfaring, men alligevel er nytænkende. Jeg føler mig i virkelig gode og sikre hænder hos al personalet hos N’AGE, siger Lisbeth.

Lisbeth Østergaard bliver behandlet med filler og rynkereducerende injektion hos N’AGE.

Lisbeths behandlinger

Lisbeth Østergaard tror ikke på one-size-fits-all, når det kommer til skønhed. Det gør vi heller ikke hos N’AGE. Derfor laver vi altid skræddersyede behandlingsplaner, som passer til den enkelte. For skønhed handler for os om at være den bedste udgave af sig selv. Det er Lisbeth helt enig i:

– Når nogle spørger mig, hvorfor jeg får kosmetiske behandlinger, svarer jeg: ”Ja, hvorfor ikke?”. Skønhed for mig er mange ting. Skønhed er et smil, man er glad for, en velplejet hud, en hydreret hud, et glimt øjet, at man passer på sig selv og hele kroppen, fortæller Lisbeth.

Rynkereducerende injektion

Hos N’AGE er vi eksperter i injektionsbehandlinger – vi har som den første kosmetiske klinik i Danmark udført dem i over 20 år. Hos N’AGE anvender vi en muskelafslappende rynkebehandling, der både kan reducere rynker, asymmetri og give et let løft. Mange ved ikke, at denne behandling faktisk er en af vores mest diskrete – ofte kan du slet ikke se forskel, andet end at du ser en smule friskere ud. Den misforståelse skyldes både skræmmeeksempler fra medierne og de fordomme, de afføder.

– Når vi taler om fordomme omkring kosmetiske behandlinger, går vi heldigvis i den rigtige retning. De fleste fordomme kommer af uvidenhed – og heldigvis bliver vi mere og mere oplyste. Det er kommet for at blive, så jeg håber, at kritikerne enten har meget tålmodighed, eller at de med tiden bliver mere åbne, siger Lisbeth.

Filler

Hos N’AGE har vi en ikke-permanent filler, der giver både fugt, fylde og form til ansigtet. Mange bruger filler til at tilføre eller genoprette volumen i enten kinder, rande, læber eller tindinger, men det kan bl.a. også bruges til at korrigere og konturere eksempelvis næse, kæbelinje og kindben. Hos N’AGE mener vi, at en fillerbehandling er et håndværk. Det kræver snilde og et skarpt øje at lave et smukt, harmonisk og ikke mindst naturligt resultat – så det er vi selvfølgelig en garant for.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie