Filler for volumen og kontureringFiller for volumen og konturering

Filler – volumen og konturering

Konturering og genskabelse af tabt volumen foregår med filler. Filler er et ikke-permanent præparat, som består af 98 % vand og 2 % hyaluron, som er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Filler er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af cirka 12 måneder (dog typisk 6-9 måneder ved læbebehandlinger). Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes.

GENEREL KONTURERING MED FILLER

Konturering med filler er overordnet set en genskabning af de unge og bløde konturer i ansigtet. Det er ikke alle, som er født med flotte høje kindben, og selv hvis du har dem fra naturens side, så vil du med alderen opleve, at du mister fedtvæv i kinderne, så de bliver fladere. Samtidigt indsætter tyngdekraften, så den volumen, du har øverst i kinden, når du er ung, falder ned til kæberanden, når du bliver ældre. Det betyder, at du får en lidt mere firkantet og tung ansigtsform. Og det er faktisk i meget højere grad konturerne end blot rynkerne, som får et ansigt til at se gammelt ud. Med filler kan vi løfte konturerne på plads igen, så du får den ungdommelige facon tilbage.

POPULÆR VOLUMENBEHANDLING: LÆBER

Læber er noget af det første, vi ser, når vi taler med et andet menneske, og de gør meget for ansigtets helhed. Derfor er det essentielt at vælge en erfaren klinik, der har styr på ansigtets proportioner, så du undgår ”andenæb” og ”fiskemund”.

Hos N’AGE har vi arbejdet med filler siden 2003. Vi er en af de største klinikker i Norden og foretager hvert år flere tusinde filler- og læbebehandlinger. Vores mange års erfaring er også din garanti for et smukt og naturligt resultat. Alle vores dygtige kosmetiske sygeplejersker har et trænet æstetisk øje, som ser helheden i dit ansigt og vurderer, hvilken behandling der passer til netop dit ansigt. Mimik, personlighed og karakteristiske ansigtstræk bevares.

Du kan læse meget mere om læbebehandling med filler her.

Vi rådgiver, inden vi behandler

Hvad er filler?

Filler er et ikke-permanent præparat, som består af 98 % vand og 2 % hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Filler er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af cirka 12 måneder, dog cirka 6-9 måneder for læbebehandlinger. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes. Det har endvidere vist sig, at filler forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er mindre året efter, når behandlingen skal fornyes.

Hvordan virker filler?

Med filler trækker du år fra din alder, og resultatet er øjeblikkeligt. Virkningen holder i 6 til 12 måneder. Din hudkvalitet forbedres markant og bliver mere elastisk – og selv når det kan være tid til en efterfølgende behandling, er rynkerne ikke kommet fuldt tilbage, og det er derfor typisk en lidt mindre behandling, der er behov for 6 til 12 måneder efter.

Filleren injiceres med en tynd nål i rynken eller området, som mangler volumen. Ofte anvendes også mere skånsomme teknikker uden brug af spids nål. Alle behandlinger udføres af højt specialiserede og erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Filler kan bruges som en enkeltstående behandlingsform eller i kombination med vores andre hudforyngende behandlinger.

SKINBOOSTER

Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi, fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Teosyal til mørke rande under øjnene

Smukke og friske øjne gør meget for ansigtets æstetiske helhed. Derfor er de fleste kede af de mørke rande, der kan opstå under øjnene. Faktisk er mørke rande et af de mest udbredte hudproblemer, og det kræver erfaring og den rigtige behandling at reducere det mørke område under øjet. Hos N’AGE anvender vi blandt andet Teosyal til at behandle dette område. Teosyal er en filler med en unik kombination af stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre, og så er den særligt udviklet til at reducere mørke rande under øjnene.

Resultater med filler

Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået reduceret linjer og fået volumen i hage og læber.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået reduceret mørke rande og linjer under øjnene med filler. Derudover har hun fået et brynløft og en reduktion af rynker mellem brynene og i panden.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået en mere defineret kæbelinje med filler.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået reduceret rande og fine linjer samt fået markering af kindben og hage med filler. Derudover har hun fået et brynløft og og en reduktion af rynker mellem brynene.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået reduceret rande og fået contour og volumen med filler samt brynløft og reduktion af rynker mellem brynene og i panden.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået en mere defineret kæbelinje med filler.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået reduceret mørke rande og fået fylde i læber og hage med filler samt reduceret rynker mellem brynene og i panden.
Filler
Før
Efter
Filler
Kunden har fået en næsekorrektion med filler.

Vi anbefaler
filler til at

  • reducere nedadvendte mundvige
  • reducere furen fra næsen til munden
  • tilføre fugt og fasthed til ansigt, décolleté og hænder med Skinbooster
  • forstørre og/eller forme læber og behandle nedadvendte mundvige
  • forstørre kinder og/eller kindben og udjævne bump på næsen
  • reducere rynker og rande under øjnene

Dit behandlingsforløb med filler

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Du kan se resultatet af din filler-behandling med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
En behandling med filler holder omkring 6-12 måneder
6-12 måneder

Videoer med volumen og konturering

Volumen og konturering

Volumen og konturering

Hvorfor handler det ikke altid om at rynkeudglatte? Det fortæller kosmetisk sygeplejerske Barbara Bennett dig alt om.
Hvad er første step?

Hvad er første step?

Det første step er, at du kommer ind til en gratis konsultation.

Priser på filler

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med filler
Fra 2.800 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med filler

Kan man få lavet læber med filler?

Ja. Hos N’AGE kan du få mere fylde i læberne eller justere din læbeform med filler. Behandlingen er skånsom og laves altid med stor respekt for din ansigtsform samt dit ansigts helhed. Du går aldrig fra N’AGE med kæmpe læber eller andenæb, men med et æstetisk og symmetrisk look, som passer til dig, dine ønsker og dit ansigt. Hos N’AGE har vi lavet smukke, naturlige læber siden 2003.

Hvad er Skinbooster?

Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi, fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Er der noget jeg skal forberede inden min første filler-konsultation?

Inden din behandling bør du læse samtykkeerklæringen om filler. Du får den også til din konsultation.

Hvor længe holder en behandling med filler?

Da filler består af 2 % hyaluron, som er et sukkerstof, vi har i huden fra naturens side, nedbrydes filler i løbet af 12 måneder, dog 6 måneder for læbebehandlinger. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorfor resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes. Det har endvidere vist sig, at filler forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er mindre året efter, når behandlingen skal fornyes.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie