Hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Slut med hårfjerning – for altid. Der er mange måder at fjerne uønsket kropsbehåring på: barbering, sugaring, epilering og voks. Noget, man skal gøre om og om igen og ofte med røde knopper og indgroede hår til følge. Er du ved at være træt af det? Så er der gode nyheder: Uønsket hårvækst kan fjernes nemt og skånsomt med IPL hos N’AGE – hvad enten det er på ben, arme, ryg, mave, hænder, fødder eller i ansigtet.

DET BEDSTE OG SIKRESTE UDSTYR PÅ MARKEDET

Hos N’AGE anvendes den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, IPL Nordlys fra Ellipse, som kan fjerne hår permanent på de fleste. IPL står for Intense Pulsed Light, og den fungerer ved, at lyshovedet opvarmer og destruerer hårroden ved cirka 70 grader i få millisekunder. Hår har vækstcyklusser à tre faser, og IPL-maskinen kan kun fjerne hår i de aktive hårsække. Derfor er 6-10 behandlinger nogle gange nødvendigt. Hormonelle forandringer vil kunne have indvirkning på hårvæksten og antallet af behandlinger.

I mange tilfælde vil 6-8 behandlinger med et behandlingsinterval på 6-8 uger dog være tilstrækkeligt. Herefter vil området være permanent hårfrit – men en enkelt behandling hvert andet til fjerde år kan være nødvendig hos nogle. Efter hver behandling vil der gå 2 til 3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel og falder ud.

Ved hårfjerning af flere områder i samme behandling betaler man altid fuld pris for det dyreste område og -50 % for alle øvrige områder.

Vi rådgiver, inden vi behandler

HVEM KAN BEHANDLES MED PERMANENT HÅRFJERNING?

Alle hud- og hårtyper kan som udgangspunkt blive behandlet med IPL til permanent hårfjerning. Lyset fra laseren afgiver energi, som optages i det mørke pigment i håret. Lysenergien ledes nemlig til hårsækken via pigmentet i håret, hvor det ødelægger det hårproducerende anlæg. IPL virker derfor bedst, hvis hårene har noget mørk pigment i sig – det kan dog godt lade sig gøre at laserbehandle hår, der er lyse eller er på mørkere hud. Med lysere hår eller mørkere hud er effekten dog en smule mindre per behandling, fordi laseren har sværere ved at genkende hårene, og der vil kræves flere behandlinger end vanligt.

Hår skifter mellem aktive perioder og hvileperioder. Behandlingen virker kun på hår i vækstfasen, og da mange hår udelukkende er i hvilefase, behøves flere behandlinger over tid.

KAN MAN FJERNE HÅR PÅ ALLE?

Permanent hårfjerning med IPL kan anvendes på både mænd og kvinder – også på dem der er lyshårede samt på folk med mørk hud. Hårene skal dog være mørke nok til, at laseren kan identificere hårstråene. Helt lyse hår har ikke nok pigment i sig, hvorfor behandlingen ikke er lige så effektiv – derfor skal du til en forundersøgelse hos os, så vi er sikre på, at vi kan give dig det bedst mulige resultat.

Hvis man som mand har et særligt højt niveau af mandligt kønshormon, eller som kvinde lider af PCO, kan der være behov for en opfølgende behandling. Som mand skal du også vide, at du sjældent kan blive 100 % hårfri netop på grund af produktionen af mandligt kønshormon, som medfører en nydannelse af hårsække hele livet. Du kan dog alligevel reducere hårvæksten radikalt, så det kun vil være få hår, som gror ud af og til.

Du kan ikke blive behandlet med IPL, hvis du er gravid eller ammer.

INDEN BEHANDLINGEN

Inden din IPL-hårfjerning skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres af en af vores kosmetiske sygeplejersker, der alle er specialuddannede hos N’AGE. Til denne konsultation vurderes hårets tykkelse, vækst og lignende, og der tages billeder af området. Der er derfor vigtigt, at du har lidt hår, når du kommer til konsultationen. Hårene skal mindst være 2-3 dage gamle. Konsultationen er gratis og uforpligtende som en del af vores service.

Før behandlingen skal du selv have barberet de pågældende områder hjemmefra. Der skal dog være hår i hårsækkene, og derfor må du ikke have vokset hårene eller have plukket dem med en pincet mindst 3 uger inden behandlingen.

SELVE BEHANDLINGEN

Hvor meget man mærker af behandlingen afhænger af, hvilket område der behandles, og hvor mange hår der er tilbage i området. Normalt vil behandlingen kun føles som små varme prik ned i huden. Efterfølgende kan huden føles varm og være lidt rød, dog almindeligvis kun i et par timer.

Behandlingen foregår ved at en klar gel smøres på området, og en IPL-laseren bliver presset mod huden. Denne laser vil ligesom en blitz stråle en kraftig lysenergi ned i huden, hvilket destruerer hårroden, så der ikke længere kan gro hår.

VIGTIGT I FORHOLD TIL BEHANDLINGSOPSTART

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer. Derfor skal din hud have sin naturlige farve, når du får foretaget dine behandlinger.

Når du behandles, skal der være hår i hårsækkene. Derfor må du ikke fjerne håret med pincet eller voks mindst 3 uger inden behandlingen. Du må dog gerne barbere, og du skal også møde nybarberet op til behandlingen. Det er kun til din konsultation, vi skal kunne se lidt hår.

SKYLDES DIN HÅRVÆKST EN MEDICINSK TILSTAND?

Uønsket hårvækst kan skyldes medicinske tilstande (hirsutisme, PCOS, hypertrikose og andre tilstande). Behandlingen med IPL kan ikke kurere tilstandene, som forårsager hårvæksten. Men du kan opnå meget smukke kosmetiske forbedringer ved at behandle med IPL Ellipse.

Dit behandlingsforløb med IPL til permanent hårfjerning

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores sygeplejesker. Til denne konsultation vurderes hårets tykkelse, vækst og lignende, og der tages billeder af området. Hvor meget man mærker afhænger af område og mængden af hår. IPL føles oftest blot som små varme prik ned i huden. Huden kan føles varm og være lidt rød efter behandlingen, dog kun i et par timer.

Behandlingstid
Behandlingstid
Cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Ingen
Ingen
Resultat
Resultat
Efter 6-8 behandlinger
Efter 6-8 behandlinger
Holdbarhed
Holdbarhed
Behandlingen er permanent
Permanent

Videoer med IPL-hårfjerning

Hårfjerning med IPL

Hårfjerning med IPL

Se, hvordan hårfjerning med IPL foregår.
Hårfjerning på ben

Hårfjerning på ben

Se, hvordan hårfjerning med IPL foregår.

Priser på IPL til permanent hårfjerning*

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Overlæbe
800 DKK
Hage
1.000 DKK
Hel arm
2.200 DKK
Halv arm
1.500 DKK
Armhuler
800 DKK
Bikinikant
1.200 DKK
Udvidet bikini
1.400 DKK
Bikini Brazil
1.600 DKK
Baller
1.600 DKK
Linje fra navle og ned
800 DKK
Hænder
800 DKK
Areola – hår rundt om brystvorter
800 DKK
Hele ben
4.000 DKK
Lår
2.500 DKK
Baglår
1.500 DKK
Underben
2.200 DKK
Tæer
800 DKK
Nakke
800 DKK
Skuldre
1.500 DKK
Ryg uden skuldre
2.400 DKK
Ryg (halv)
1.500 DKK
Bryst
1.500 DKK
Mave
1.500 DKK
Hals u/skæg
800 DKK
Kinder + bakkenbarter
800 DKK
Bestil gratis konsultation

*Ved permanent hårfjerning af flere områder i samme behandling betaler man altid fuld pris for det dyreste område og -50 % af alle øvrige områder.

Spørgsmål og svar

Hvordan foregår en hårfjerningsbehandling med IPL?

Hos N’AGE anvendes den nyeste teknologi inden for hårfjerning: IPL Nordlys fra Ellipse. Den fungerer ved, at lyshovedet opvarmer og destruerer hårroden ved cirka 70 grader i få millisekunder. Før behandlingen har du selv barberet de pågældende områder hjemmefra. Det er forskelligt, hvor meget man mærker til behandlingen, afhængigt af behandlingsområde og antal hår. Normalt vil behandlingen kun føles som små varme prik ned i huden. Efterfølgende kan huden føles varm og være lidt rød, dog typisk kun i et par timer.

Hvordan virker en IPL-behandling?

IPL-laseren afgiver energi, som optages i det mørke pigment i håret. Energien ledes til cellerne i hårsækken via pigmentet i håret og ødelægger det hårproducerende anlæg. Effekten er derfor bedst, hvis man har mørke hår og lys hud. Har man lyse hår, mindskes effekten, og der vil kræves flere behandlinger end vanligt. Dette kan vi selvfølgelig bedst vurdere til en gratis konsultation.

Hvor mange IPL-behandlinger skal jeg have?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger der kræves, før man er hårfri. For mænd er det ikke sikkert, at man kan blive 100 procent hårfri grundet det høje testosteronniveau. Hvis man har PCOS, hirsutisme, hypertrikose eller andre tilstande, der giver øget hårvækst, vil det også være svært at komme hårene helt til livs. Der kan dog stadig skabes smukke resultater. Typisk vil et behandlingsforløb dog være på 6-8 behandlinger med 6-8 uger mellem hver behandling. Efter hver behandling vil der gå 2-3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel og falder ud.

Kan jeg få IPL-behandlingen mod hårfjerning hele året?

Du kan godt blive behandlet med IPL året rundt. Dog kan der opstå pigmentforandringer i huden, hvis din hud har en anden farve end sin naturlige. Derfor anbefaler vi, at du undlader at sole dig og undlader at bruge selvbruner minimum fire uger før og efter behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie