IPL-BEHANDLING AF AR

IPL-behandling af ar

IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, som via lysenergibølger søger og absorberes i ujævne farver i huden såsom pigment eller hæmoglobinet i røde karsprængninger eller ar. Når lysbølgen rammer det farvede element, udvikles energien til en varme, som destruerer elementet. Hos N’AGE har vi det bedste, sikreste og mest effektive IPL-apparat på markedet: Ellipse Nordlys.

BEHANDLING AF AR MED IPL ELLIPSE NORDLYS

Med IPL er det muligt at lysne røde ar og akne-ar, så de synes finere og mindre synlige. Behandlingen foregår ved, at lysbølgerne absorberes af det røde pigment i arret, hvorved karrene i arret opvarmes og destrueres. Metoden kan også anvendes til at lysne røde og meget tydelige strækmærker. Det er dog ikke alle strækmærker og ar, som kan reduceres udelukkende med IPL – i flere tilfælde er en kombinationsbehandling med IPL og Fraxel-laser løsningen. Derfor er det nødvendigt at komme til en konsultation, hvor området vurderes af en kosmetisk sygeplejerske, og hvor I kan tale om, hvad der kan forventes af det endelige resultat.

VIGTIGT I FORHOLD TIL BEHANDLINGSOPSTART

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer ved brug af IPL. Derfor skal din hud have sin naturlige farve, når du får foretaget dine behandlinger. Vi kan dog godt behandle dig, hvis du har naturlig mørk hud.

Vi rådgiver, inden vi behandler

Hvad er IPL?

IPL til behandling af ar er eminent til at reducere den røde farve i arret. Teknologien fungerer ved, at lysenergibølger absorberes i ujævne farver i huden såsom pigment eller hæmoglobinet i røde ar eller karsprængninger. IPL er generelt en populær behandling til at forfine hudens struktur og gøre den mere ensartet ved at reducere farveforskelle. I mange tilfælde vælger vores kosmetiske sygeplejersker at kombinere IPL-behandlingen med Fraxel, når ar skal reduceres. Fraxel kickstarter nemlig huden til reparation, så arvævet løsnes og udglattes, hvorimod IPL reducerer farveforskellen i arret.

INDEN DIN BEHANDLING MED IPL

Inden din behandling med IPL skal du til en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om vejledningen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

SÅDAN FOREGÅR DIN BEHANDLING MED IPL

En IPL-behandling mod ar tager oftest ikke mere end 15 minutter – men det afhænger af arrets størrelse. Behandlingen er ikke smertefri, og hver lyspuls føles som en stærk prikkende varme. Der kan være en efterfølgende brændende fornemmelse. Man kan reducere smerterne ved at tage 1 g paracetamol en time før behandlingen.

Dit behandlingsforløb med IPL mod ar

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Efter 2-5 behandlinger
Efter 2-5 behandlinger
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet med IPL mod ar er permanent
Permanent

Videoer til dig, som overvejer et behandlingsforløb

Hvad er første step?

Hvad er første step?

Det første step er, at du kommer ind til en gratis konsultation.
Velkommen til N'AGE

Velkommen til N’AGE

Lær os bedre at kende.

Priser på IPL behandling mod ar

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med IPL mod ar
Fra 700 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med IPL mod ar

Kan I fjerne alle slags ar?

IPL kan ikke fjerne ar, men lysne dem, så de bliver mindre synlige. Det vil sige, at så længe der er farve i arret, kan IPL mindske synligheden. Vi har også andre behandlinger til ar: fraktioneret CO2-laser, Fraxel, medicinsk Dermaroller og Restylane Skinbooster. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig, anbefaler vi, at du kommer ind til en gratis og uforpligtende konsultation.

Kan jeg få behandlingen året rundt?

Der kan opstå pigmentforandringer i huden, hvis du får IPL, når du er solbrun. Du må gerne være naturligt brun, men hvis du har været i solarie, ude i solen eller har selvbruner på, anbefaler vi, at du venter, til din hud har sin naturlige farve.

Kan IPL bruges til hårfjerning?

Ja. Med IPL kan du vinke farvel til uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet.

Kan jeg få behandlet pigmentforandringer?

Ja, det kan du med IPL. Ved pigmentforandringer absorberes lysbølgerne i selve pigmentet, hvorved pigmentet samler sig og reduceres. IPL er især velegnet til pigmentpletter, som skyldes for meget solpåvirkning over tid. I dagene efter behandlingen kan man se, at pigmentet trækker sig sammen i huden. Pigmentet vil derfor synes mørkere for en tid for til sidst at blive reduceret. Behandlingen skal gentages med en måneds interval 2-4 gange. Behandlingen fortages altid af erfarne N’AGE-hudlæger, og ved første behandling undersøges pigmentpletterne med et dermatoskop, og behandlingsforløbet planlægges i detaljer. Hos N’AGE behandler vi pigmentpletter i ansigtet, på décolleté, på hænder og andre steder de måtte forekomme.

Hvad er IPL Rejuvenation?

IPL Rejuvenation er en mild hudforyngende behandling, som styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den fjerner små karsprængninger og korrigerer lette ujævnheder i pigmenten. Huden boostes indefra og vil efter behandlingen fremstå friskere, glattere og mere jævn i farven. Perfekt til dig, der synes, at din hud trænger til en generel opfriskning eller som supplement til andre af vores kosmetiske behandlinger.

Hvordan fjerner I karsprængninger?

På samme måde som IPL lysner ar, kan du også få lysnet dine karsprængninger med IPL, da laseren går ind og destruerer det farvede element i huden. Du kan også få reduceret karsprængninger med YAG-laser eller mikrosklerosering.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie