Optimer din behandling derhjemme

Optimer din behandling derhjemme

Jo bedre du passer og plejer din hud, desto smukkere, glattere og friskere ser du ud gennem hele livet. Hos N’AGE tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, som virker effektivt og med synlige resultater. Men vi anbefaler selvfølgelig også, at du passer godt på din hud imellem dine besøg hos N’AGE. Derfor rådgiver vi altid om, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine kosmetiske behandlinger, samtidig med at du opretholder de naturlige processer i huden, som holder aldringstegnene på afstand.

SYNLIGE RESULTATER DERHJEMME MED KLINISK HUDPLEJE

Klinisk hudpleje refererer til en lille gruppe hudplejemærker, der har specialiseret sig i hudplejeprodukter med særligt aktive ingredienser til at bekæmpe diverse hudtilstande. Det unikke ved klinisk hudpleje er ikke blot de aktive ingredienser, men også den mængde forskning og vejledningsservice, der ligger bag. Disse niche-produkter forhandles nemlig kun af autoriserede klinikker med kosmetiske sygeplejersker, der kan vejlede i hele produktporteføljen. Hos N’AGE forhandler vi SkinCeuticals og Dermaroller i alle vores klinikker, og vi har flere kliniske hudplejemærker på vores webshop.

Huden er kroppens største organ, og det er vigtigt at pleje den med potente produkter, der passer netop til din hudtilstand – den rette hudpleje forlænger resultatet af din kosmetiske behandling. Den hudplejevejledning kan du få hos N’AGE.

Shop klinisk hudpleje i N’AGE Shop

RETINOL GLOW STARTPAKKE
RETINOL GLOW STARTPAKKE
Retinol, også kaldet A-vitamin, er en af de mest veldokumenterede hudplejeingredienser i verden. Vitaminet får huden til at opføre sig yngre, end den er, og på den måde producerer den mere kollagen og elastin.
2.280 DKK
PURE CLARITY COLLECTION
PURE CLARITY COLLECTION
Pure Clarity Collection består af fire produkter, som renser, peeler og beskytter huden, samt arbejder for at minimere fremkomsten af urenheder i forbindelse med akne og forstørrede porer.
1.800 DKK
Dermaroller Original Home Care Kit
Dermaroller Original Home Care Kit
Som et supplement til den professionelle medicinske Dermaroller-behandling hos N’AGE, kan du med fordel behandle huden i ansigt og på hals derhjemme med kittet. Det er klinisk dokumenteret, at en Dermaroller viser synlig forbedring af hudens struktur og jævnhed, mens den også øger hudens optagelsesparathed af hudplejeprodukter med op til 200 gange.
1.695 DKK
A.G.E. Interrupter
A.G.E. Interrupter
A.G.E. Interrupter fra SkinCeuticals er en avanceret rynkereducerende creme, hvis ingredienser aktivt bekæmper synlige aldringstegn. A.G.E. står for Advanced Glycation End-Products og betegner groft sagt, at et protein, der har bundet sukker, nedbryder elasticiteten i huden – og huden bliver derfor mere løs og viser tydelige tegn på aldring. Som navnet indikerer, modvirker cremen, at de elasticitetssikrende kollagene fibre bliver nedbrudt af A.G.E.
1,48 DKK
Besøg N’AGE shop
Danmarks mest erfarne forhandler af kliniske hudplejeprodukter.

SkinCeuticals

Hos N’AGE har vi anbefalet SkinCeuticals® siden 2003, og vi er fortsat meget begejstrede for disse kliniske hudplejeprodukter. SkinCeuticals® er en avanceret hudplejeserie med meget potente formuleringer af rene og aktive ingredienser, der har en klinisk bevist effekt og trænger optimalt ind i huden. SkinCeuticals® er kendt for omfattende forskning i antioxidanter, og med den brede produktserie, der forebygger, beskytter, korrigerer og fugter, er det et godt hudplejevalg både før og efter en æstetisk behandling.

Dermaroller

Hos N’AGE anbefaler vi Dermaroller® til hjemmebrug som en del af din hudplejerutine, fordi den øger optagelsen af dine øvrige hudplejeprodukter med op til 200 %. Dermaroller® til hjemmebrug øger mikrocirkulationen i huden, således at huden bliver påvirket til at forynge sig i overfladen, samtidig med at du optager de aktive ingredienser i dine hudplejeprodukter. Dermaroller® kan bruges op til 3 gange om ugen og vedligeholder og forbedrer effekten af dine N’AGE-behandlinger.

Skingain

Kollagenpulver er altid en god ide som et supplement til dine kosmetiske behandlinger, fordi pulveret bidrager til en smukkere, glattere og og friskere hudstruktur indefra. Hos N’AGE har vi god erfaring med Skingain Plus, der bidrager til naturlig dannelse af kollagen, som forynger huden indefra og mindsker aldringstegn. Produktet har en unik patenteret blanding af type I og type II kollagen samt vitamin C, hyaluronsyre og antioxidanter.

ZO Skin Health

ZO Skin Health er et avanceret, klinisk hudplejeprogram, der er kendt for deres dybdegående forskning i hudplejeprodukter og hudtilstande. Manden bag er Dr. Zein Obagi, der i mere end 35 år har forsket og arbejdet med klinisk hudpleje. Filosofien bag ZO Skin Health er klar; det handler om at få huden i balance og ikke blot behandle problemområder. Huden er vores største organ, og det kræver kompetent vejledning at få sammensat det rette hudplejeprogram. Derfor forhandles ZO Skin Health også kun af udvalgte forhandlere med autoriseret personale. ZO Skin Health forhandles i vores fysiske klinikker.

IS Clinical

iS Clinical er et videnskabeligt avanceret hudplejemærke med klinisk validerede produkter, formuleret med den højeste kvalitet af aktive botaniske ingredienser. iS Clinical har forsket meget i botaniske hudplejeingredienser for at gendanne optimal hudsundhed for alle hudtyper og hudtilstande, og det imponerende produktsortiment fra iS Clinical inkluderer alt, hvad du behøver fra hudplejespecifikke renseprodukter og problemløsende ansigtsmasker til kraftige serummer og essentielle fugtighedscremer. iS Clinical forhandles kun i N’AGE SHOP.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie