Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er en af verdens mest prisbelønnede tennisspillere. Hun er blandt andet berømt for at ligge nummer ét på verdensranglisten i sammenlagt 71 uger af sin karriere og at have vundet intet mindre end 30 WTA-turneringer og Grand Slam-turneringen Australian Open. Det gør hende til den dansker, der har opnået den hidtil bedste tennisplacering gennem tiden overhovedet – en vaskeægte verdensstjerne!

Til DR’s Sport 2022-show blev Caroline derfor velfortjent hædret som én ud af 9 kvinder i Sportens Hall of Fame. I 2020 lagde Caroline dog sin ketsjer på hylden og lever til daglig i USA med sin familie.

Vi er utroligt stolte over at have Caroline som N’AGE-ambassadør – foruden at afspejle den minimalistiske, klassiske skønhed, der kendetegner N’AGE, er Caroline en knivskarp, dedikeret og passioneret power-kvinde, der er et forbillede for mange, både inden for og uden for sport. Carolines høje ambitioner går hånd i hånd med N’AGEs kerneværdier – æstetik, etik og sikkerhed – og så er vi desuden helt enige i, at høje ambitioner og stærke kerneværdier ikke kan forenes med forældede fordomme:

– Hvis jeg skulle navigere efter alle de holdninger, folk har haft til mig i løbet af min karriere, så var jeg aldrig nået til tops. Allier dig med eksperter, du har tillid til, når du vil opnå et resultat – ligegyldigt om det er træning, kost eller kosmetiske behandlinger, slår Caroline fast.

Caroline Wozniacki bliver behandlet med Ultherapy, Fraxel og Skinbooster hos N’AGE.

Caroline Wozniackis behandlinger

Ultherapy

– Man kommer ikke sovende til pæn hud. Der er så mange steder, man kan sætte ind – derfor elsker jeg den helstøbte vejledning, jeg får hos N’AGE. De kan alt fra opstramning med Ultherapy i de nederste hudlag til klinisk hudpleje i det øverste, fortæller Caroline.

Det er ingen hemmelighed, at Ultherapy er en behandling, de fleste af vores ambassadører og kunder er vilde med! Ved hjælp af avanceret ultralyd sætter Ultherapy nemlig gang i fornyelsen af de kollagene fibre, så huden stimuleres til at opstramme sig selv indefra. Et smukt og naturligt resultat, som man ellers kun ville kunne opnå ved hjælp af kirurgi.

Fraxel

En af vores absolut mest populære behandlinger er Fraxel-laser. Det er en multifunktionel behandling, der både forfiner hudstrukturen, reducerer fine linjer, ar og grovere hud, mens den efterlader huden jævn, fornyet og med masser af glød!

– Jeg går sjældent med makeup, så det vigtigt for mig at have en sund hud med en naturlig glød. Det får jeg hos N’AGE med Skinbooster og Fraxel, forklarer Caroline.

Skinbooster

Et Skinbooster-forløb er en effektiv måde at få lidt ekstra fugt, fylde og ikke mindst glød til huden. Behandlingen er helt ideel til forebyggelse eller reduktion af fine linjer eller til dig, der ønsker en hud med mere glød og vitalitet!

Et perfekt match

Caroline Wozniackis skønhedsfilosofi går hånd i hånd med hendes vindermentalitet: kompromisløs, målrettet og perfektionistisk. Derfor vælger hun naturligvis også de bedste i branchen.

– Jeg har faktisk altid interesseret mig for skønhed og gjort hvad jeg kunne gøre for at forbygge og passe på min hud. Forebyggelsen bliver kun vigtigere med årene, og derfor allierer jeg mig med eksperter inden for feltet. Hos N’AGE har de både hudlæger, kosmetiske sygeplejersker og specialister i klinisk hudpleje. Derfor ved jeg, at jeg får den bedste rutine til min hud, fortæller Caroline.

Hos N’AGE tror vi ligesom Caroline også på, at de bedste resultater kommer ved ikke at gå på kompromis med kvalitet. Derfor har vi gennem 20 år skabt naturligt smukke resultater, opbygget det fagligt stærkeste team af kosmetiske sygeplejersker og hudlæger samt udelukkende valgt de mest gennemtestede behandlingsmetoder på markedet, som alle vores behandlere får flere årlige træninger i.

Caroline har desuden det tilfælles med N’AGE, at vi ikke lader os kue af de forudindtagne holdninger, men i stedet kæmper for retten til at vælge selv – og derfor vælge det bedste.

– Jeg er kompromisløs i forhold til mine resultater. Derfor vælger jeg N’AGE, slår Caroline fast.

Vi rådgiver, inden vi behandler

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie