Kom godt fra start

Kom godt fra start med dit behandlingsforløb

N’AGE er Danmarks første og mest erfarne klinik inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. På vores klinikker i hele landet hjælper vi hver dag vores kunder med at blive en friskere udgave af sig selv. Det er også derfor, Helena Christensen vælger N’AGE:

”Jeg elsker, at N’AGE helt naturligt får mig til at være den bedste udgave af mig selv. Jeg kan mærke respekten for håndværket og den høje faglighed – det får mig til at føle mig tryg”

– Helena Christensen

1
Book en gratis og uforpligtende konsultation.
Bestil gratis konsultation
2
Til din konsultation, som foregår på en af vores syv klinikker, sætter vi god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder.
3
Vi taler om dine ønsker og lægger en skræddersyet og gennemsigtig behandlingsplan, der passer til dig.
4
På behandlingsdagen er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet.
5
Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, om resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

VI FORSKØNNER UDEN AT FORANDRE

De fleste af vores kunder kommer til os med det samme ønske: De ønsker ikke at se væsentligt anderledes ud, men med tiden er der kommet nogle rynker, furer, pigmentpletter mv., som de ikke er glade for. Det er derfor ofte små justeringer, der får dig til at se smukkere, friskere og mere glad ud.

Vores kunder vender altid tilbage og fortæller, at de pludselig får så mange komplimenter fra deres omgangskreds – uden nogen lige kan sætte en finger på, hvad der er sket. Hvis en kosmetisk behandling er lavet korrekt, er der nemlig ingen, som kan se præcist, hvad der er sket; kun at du ligner en gladere, friskere, smukkere og mere strålende udgave af dig selv. Du behøver ikke være nervøs for at ligne en anden efter en kosmetisk behandling. Vi forskønner dine eksisterende træk, men uden at forandre dig.

Det har vi faktisk gjort siden 2003, hvor Ida Bille Brahe startede den første klinik op på Kongens Nytorv med speciale i filler. På det tidspunkt var kosmetiske, ikke-kirurgiske behandlinger helt nyt i Danmark og mest noget, som man havde hørt om i USA. Siden dengang er der sket meget. Rigtig mange danskere har taget behandlingerne til sig som en del af deres skønhedsrutine, og i dag findes der N’AGE-klinikker i København, Frederiksberg, Østerbro, Aarhus, Odense, Vejle, Kgs. Lyngby, Charlottenlund og Risskov. Vi har en nordisk tilgang til skønhed, og vores resultater er derfor altid naturlige.

VI TAGER ANSVAR FOR AT SÆTTE EN HØJ STANDARD

Det forpligter at være Danmarks mest erfarne kosmetiske klinik. Derfor sætter vi en høj standard med vores kerneværdier æstetik, etik og sikkerhed. Dem vil du se i alt, vi laver. Lige fra etisk markedsføring til æstetiske behandlinger og til et højt og kompromisløst sikkerhedsniveau. Vores værdier er din sikkerhed for et trygt behandlingsforløb med smukke resultater under topprofessionelle forhold med det højeste faglige niveau og den bedste sikkerhed.

Derfor tilbyder vi hos N’AGE en gratis og uforpligtende konsultation som en del af vores service. Her vil du blive vejledt af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker eller hudlæger, så du kan føle dig i trygge hænder til din behandling. Vi er altid ærlige over for dig, og hvis vi vurderer, at vi ikke kan hjælpe dig, sender vi dig glædeligt videre til andre specialister – f.eks. Aleris-Hamlet, som har over 20 års erfaring inden for plastikkirurgi. Læs mere om Aleris-Hamlet og plastikkirurgi her.

NØJE UDVALGTE BEHANDLERE MED ERFARING OG ÆESTISK SANS

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Udover at lave flere tusinde behandlinger, så gennemfører de hvert år mange internationale træninger, så de altid er opdaterede på den seneste forskning og de bedste og sikreste teknikker. Vi udfører også selv forskningsstudier under godkendelse af datatilsynet og etisk komite, således at vi fortsat kan være de førende indenfor de nyeste metoder.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie