Søs Egelind

Søs Egelind

Skuespiller og instruktør Søs Egelind er af de fleste kendt for sit komiske talent og sin livlige optimisme. Hun blev uddannet skuespiller ved Aarhus Teaters Elevskole og har sidenhen spillet med i både adskillige tv-serier, film, reklamefilm, teaterstykker, revyer og musicals – en bred portefølje af alt fra børnefjernsyn til politisk satire. Fælles for alt Søs’ arbejde er, at hun har sig selv og humoren med.

Hos N’AGE er vi enormt stolte af at have Søs med i vores ambassadørfamilie. Søs repræsenterer en ældre generation af kvinder, som i højere og højere grad bliver bevidste om, at kosmetiske behandlinger ikke er ensbetydende med at ligne en af Hollywoods mange skrækeksempler.

Jeg har valgt at blive ambassadør for N’AGE, fordi jeg stadig oplever en eller anden form for tabu i forhold til at få gjort noget, man er ked af. Og der har jeg det sådan, at folk skal gøre, hvad de har lyst til. Whatever works for you. Livet er sgu for kort til andet, slår Søs fast.

Søs Egelind bliver behandlet med UltherapyProfhilo, Fraxel og IPL hos N’AGE. Læs mere om hendes behandlinger her.

Søs Egelinds behandlinger

søs egelind

Fraxel og IPL

For Søs handler hendes ambassadørskab hos N’AGE hverken om alder eller om et ønske om at se anderledes ud. For hende handler det om at gøre noget ved nogle helt konkrete ting, der i flere år har generet hende:

Jeg får kosmetiske behandlinger på grund af de aknear, jeg har, som er blevet mere fremtrædende med alderen, når huden begynder at hænge mere, fortæller Søs og fortsætter:

– Desuden er jeg jo 65 år gammel, og da jeg var barn, blev man sendt ud i solen, hvor den første solskoldning bare skulle overstås. I dag har det så betydet et modermærkekræftforløb og en helt masse solskader i min hud, som har givet mig en helt anden respekt for min huds sundhed.

Aknear og solskader er to udfordringer, som den populære kombinationsbehandling bestående af Fraxel og IPL arbejder med. Hvor Fraxel i højere grad arbejder med hudens tekstur og dermed aknear, ensarter IPL hudtonen og reducerer derfor både rødme fra ar og pigmentering fra solskader.

Ultherapy

Ultherapy er en ultralydsbehandling, der får hudens dybe lag til at stramme sig selv op indefra. Men selvom Ultherapy er en opstrammende behandling, er behandlingen for Søs ikke affødt af et ønske om at se yngre ud. Ultherapy har i hendes tilfælde til formål at reducere tydeligheden af hendes aknear ved at gøre huden stærkere og mindre hængende.

– Jeg har overhovedet ikke lyst til at ligne en ung kvinde igen – det er ikke derfor, jeg får kosmetiske behandlinger. Det oplever jeg, at N’AGE har en meget naturlig forståelse for. Jeg føler mig i trygge hænder, forklarer Søs og uddyber:

Der mangler flere fra den ældre generation i mediebilledet, synes jeg. Jeg står meget gerne ved den alder, jeg har. Den skal man være stolt af – tænk, at jeg er nået så langt! Men jeg har også lært, at livet er for kort til at være generet af bl.a. solskader og ar.

Profhilo

En behandling med Profhilo er som at få en fugtgivende ansigtsbehandling – bare mere effektiv. Profhilo er en injektionsbehandling med en høj koncentration af hyaluronsyre, der simpelthen hydrerer og fornyer huden indefra.

– Jeg er opdraget af min mor til at passe godt på min hud og går aldrig i seng uden at rense og pleje min hud. Den daglige hudpleje med masser af fugt og især solcreme er alfa og omega, fortæller Søs.

Profhilo er helt ideel i kombination med Ultherapy, da den stimulerer cellefornyelsen i huden og dermed kan reducere tør og kreppet hud. Noget, der går hånd i hånd med Søs’ i forvejen meget fugtorienterede hudplejerutine!

At hvile i sig selv og i den alder, hun har, er utroligt vigtigt for Søs. Derfor har hun valgt at blive ambassadør for N’AGE, hvor hun mærker den samme helhedsorienterede tilgang til skønhed, hun selv har. Søs definerer selv skønhed sådan:

For mig er skønhed dem, vi er, og den kærlighed, vi har til andre mennesker og til os selv ikke mindst. Jeg er glad for alle de fejl, jeg har – det er der, min skønhed ligger. Ingen er ikke perfekte – og hurra for det!

søs egelind

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie