Cellulitebehandling

Cellulitebehandling

Cellulite – eller appelsinhud – opstår hos 90 procent af alle kvinder. Men selvom langt de fleste kvinder har appelsinhud, er det for mange stadig generende for øjet, at huden ikke er jævn og glat. Mange tyr til metoder som tørbørstning, massage eller cremer, der alle kræves dagligt for at kunne reducere. Metoderne behandler dog kun på overfladen, selvom det faktisk er i underhuden, det egentlige problem befinder sig. Derfor er vores cellulitebehandling helt revolutionerende, da den styrker huden indefra. Du kan læse mere om behandlingen på siden her!

Vi rådgiver, inden vi behandler

Dit forløb med en cellulitebehandling

Inden din cellulitebehandling skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed til en uforpligtende og gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil dine ønsker for behandlingen og resultatet blive vurderet, og du vil få dit specifikke behandlingsforløb præsenteret.

Cellulitebehandlingen udføres ud fra fire grader af cellulite. Grad 1 og 2 kræver som udgangspunkt tre behandlinger med 14 dages interval, hvor grad 3 og 4 kræver fem behandlinger med 14 dages interval. Du vil se det endelige resultat af behandlingsforløbet 30 dage efter din sidste behandling. Der kræves som oftest en opfølgende behandling en eller to gange om året.

Behandlingstid
Behandlingstid
30-45 minutter
30-45 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
4 timer
4 timer
Resultat
Resultat
1 måned efter sidste behandling
1 måned efter sidste behandling
Holdbarhed
Holdbarhed
Cirka 8 måneder
Cirka 8 måneder

Resultater med cellulitebehandling

appelsinhud
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden har fået cellulitebehandling på baglår og balder.
appelsinhud
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden har fået cellulitebehandling på baglår og balder.
appelsinhud
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden her er blevet behandlet på sine yderlår.
appelsinhud
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden her er blevet behandlet på baglår og balder.

Sådan virker behandlingen

cellulite behandling

Derfor får du appelsinhud

At behandle overfladen af huden for at reducere cellulite rammer faktisk ikke den egentlige årsag til hudtilstanden. Vores behandling mod cellulite er en injektionsbehandling, der helt revolutionært kan reducere appelsinhud ved at styrke huden indefra. Cellulite opstår oftest hos kvinder, fordi selve konstruktionen af underhuden er svagere end mænds. Kvinders såkaldte bindevævsstrenge er placeret i et søljemønster, hvorimod mænds er formet i et x-mønster. Når fedtcellerne trykker op mod underhuden, skaber det den bulede hudstruktur, og helt forenklet betyder det, at fedtcellerne har meget nemmere ved at ”slippe forbi” bindevævsstrengene på kvinder, når de vokser i størrelsen, hvorimod det er noget af en labyrint at slippe igennem til overhuden hos en mand.

Desuden skyldes styrken af bindevævsstrengene i høj grad genetik, hormoner og livsstil, og fordi der er flere forskellige faktorer, der kan forårsage appelsinhud, er det derfor ikke unormalt at se hos kvinder i alle aldre. Hudens aldring har dog også betydning for udviklingen af cellulite, idet de kollagene fibre i huden bliver svagere og mindre modstandsdygtige med tiden.

Hvad gør cellulitebehandlingen?

Hvor de fleste kendte metoder til at reducere appelsinhud indbefatter massage, varmeterapi eller stimulering af blodcirkulationen, kræver disse en vedvarende og daglig dedikation til at reducere og forebygge cellulite. Derfor er cellulitebehandlingen hos N’AGE en helt reformerende teknologi, når det kommer til reduktion af appelsinhud. Her arbejdes der nemlig på den egentlige problematik: At bindevævsstrengene i underhuden er blevet svagere.

Selve injektionen indeholder en unik kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, der både styrker bindevævsstrengene og neutraliserer den inflammation i bindevævet, der kan være årsagen til fremkomsten af cellulite. Inflammationen i bindevævet skyldes en livsstilsbetinget syreophobning, som sløver mikrocirkulationen i underhuden, hvilket er en af årsagerne til cellulite. Så mens saltene neutraliserer inflammationen, stimulerer hyaluronsyre og aminosyrer sammen hudcellerne til at forny sig og producere nyt kollagen, elastin og fibroblast, hvilket får huden til at reparere og genopbygge sig selv.

I praksis betyder det, at bindevævsstrengene bliver styrket nok til at holde huden jævn uden buler fra cellulite samt at den inflammation, der er med til at forårsage bulerne, neutraliseres. Resultatet er en stærkere og mere elastisk hud med en synlig reduktion af appelsinhud – uden at skulle massere og børste huden hver eneste dag.

Sådan foregår en cellulitebehandling

Vi tilbyder mange forskellige rynkereducerende og hudforyngende behandlinger hos N’AGE netop for bedst at kunne indfri vores kunders behov og skabe det bedste resultat. For at finde ud af, hvilken behandling der passer til dig, skal du først booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Vi kan allerbedst vejlede dig og tale om dine ønsker og behov, når vi sidder foran dig.

Inden din behandling

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skal du inden din behandling til en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til konsultationen vil der være sat tid af til at drøfte dine ønsker for behandling og resultat, hvorefter du får en plan for behandlingsforløbet og en gennemgang af behandlingen både mundtligt og skriftligt i form af en samtykkeerklæring. Denne skal gennemlæses og underskrives inden selve behandlingen.

Dit forløb afhænger af din grad af cellulite. Dette vurderes ud fra fire grader, og graden har betydning for dit behandlingsforløb. De to mindste grader af cellulite, grad 1 og 2, kræver som udgangspunkt et forløb à tre behandlinger med 14 dage imellem hver. Grad 3 og 4 kræver som oftest et forløb à fem behandlinger med 14 dage imellem hver behandling. Vil du vedligeholde resultatet, kræver det en opfølgende behandling 1-2 gange om året.

Selve cellulitebehandlingen

Til selve behandlingen vil du få markeret punkter i området, der skal behandles. I disse punkter injiceres med en meget tynd nål cellulitebehandlingen, der som nævnt består af hyaluronsyre, aminosyrer og salte. Behandlingen kan både anvendes til at behandle høj grad af cellulite og til at forebygge begyndende cellulite. Smerteniveauet ved behandlingen er mildt, og selve behandlingen varer omkring 30 minutter.

Efter din behandling

Det endelige resultat af forløbet vil vise sig 30 dage efter sidste cellulitebehandling. Efter behandlingen skal du lade det behandlede område være og ikke påsmøre cremer i de første fire timer. Herefter kan du sagtens fortsætte med dine hudplejerutiner.

Resultatet af cellulitebehandlingen er en markant reduktion af cellulite i det behandlede område, en jævnere hudoverflade og en reduktion af hævelse og inflammation. Behandlingen er ideel til alle, der er begyndende eller udtalt appelsinhud, idet injektionen booster hudens egen fornyelsesproces og reparerer skader i bindevævet, der har forårsaget fremkomsten af cellulite.

Du har efter behandlingen altid mulighed for at få en kontroltid, så vi sikrer os, at resultatet er blevet, som du ønskede. Resultatet holder cirka otte måneder, og derfor anbefaler vi, at du får en opfølgende behandling 1-2 gange om året.

Priser på behandlingen

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandlingsforløb à 3 behandlinger
Fra 9.100 DKK
Behandlingsforløb à 5 behandlinger
Fra 12.500 DKK
Efterbehandling
Fra 4.500 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar til behandlingen

Virker det på alle?

Behandlingen er ideel for alle aldre og alle hudtyper. Vi behandler dog ikke på gravide, ammende eller på folk med aktive hudssygdomme i området.

Resultatet afhænger af din hudstruktur og dit udgangspunkt, men behandlingen har vist sig effektiv på alle grader af cellulite.

Hvor lang tid går der, før jeg er færdig med mit forløb?

Hvis du skal have et behandlingsforløb à 3 omgange, tager det cirka 1,5 måned, til du er færdig med forløbet. Det endelige resultat ses altså cirka 2,5 måneder efter allerførste behandling i forløbet.

Skal du have et forløb à 5 behandlinger, tager det cirka 2,5 måneder at blive færdig med forløbet og dermed 3,5 måneder fra første behandling at se det fulde resultat.

Kan mænd behandles?

Behandlingen er for alle. Dog er det sjældent, at mænd har cellulite, idet deres underhuds opbygning er mere stabil og stærk. Desuden har mænd som oftest en tykkere overhud, hvilket også gør det svært for fedtcellerne at lave buler på samme måde som hos kvinder.

Fraråder I tørbørstning og cellulitecreme?

Nej, men det bør ses som et supplement til behandlingen for at holde resultatet ved lige eller for at forebygge. Effekten af cremer, massage og tørbørstning kræver mere dagligt arbejde end et forløb med cellulitebehandling.

Tak til vores mange glade kunder

Trustpilot
09. aug 2021
Hos Nage føler man sig utrolig godt…
Hos Nage føler man sig utrolig godt behandlet. De er fantastisk smilende og søde. Jeg...
Jette Marie Hyldgaard Lyng
Trustpilot
07. aug 2021
Fantastisk service og resultater
Har været yderst tilfreds med mine behandlinger hos søde Astrid i Odense. Så professionelt og...
S.D
Trustpilot
06. aug 2021
Fantastisk oplevelse som altid
Fantastisk oplevelse som altid! Skøn service 😍 ...
Ida
Trustpilot
06. aug 2021
Mit besøg på N’age på Kgs
Mit besøg på N’age på Kgs. Nytorv var en god oplevelse. Fik en rar velkomst...
CHARLOTTE HARTMANN
Trustpilot
04. aug 2021
Virkelig professionel vejledning Ift…
Virkelig professionel vejledning Ift hvilke muligheder jeg havde Ift mine ønsker hos N'age Kongens Nytorv....
Vivien
Trustpilot
03. aug 2021
Tryg
Tryg, venlig og rolig oplevelse hos N’age! ...
Lotte
Trustpilot
30. jul 2021
Fantastisk behandling og resultat
Havde en fantastisk behandling på Kongens Nytorv med Ultherapy og resultatet kunne ses med det...
louise
Trustpilot
29. jul 2021
Det bedste af det bedste !
Fantastisk kompetent personale og behandling. Man mærker tydeligt, at de ved hvad de laver og...
Christina Nielsen
Trustpilot
28. jul 2021
Kun plusser til nage i Vejle 😊
Simone fra Nage i Vejle er den bedste :) Hun er god til at forklare,...
Michela
Trustpilot
28. jul 2021
Helt igennem en fantastik oplevelse
Helt igennem en fantastik oplevelse! Personalet er søde og venlige og man føler sig i...
Emilie